TAJEMSTVÍ ODHALENO

Od pondělka běží na facebookové stránce CUT blogu.cz soutěž o náš výrobek z plotru Cameo Silhouette. Jak už jste si jistě všimli, poslední dobou jsme řezali hodně - a dneska vám ukážu, co jsme si vyrobili a o co vlastně můžete soutěžit!






Když jsem se s plotrem seznamovala, tak jsem zkoušela řezat papír, abych se naučila různá nastavení a možnosti práce v počítačovém programu Silhouette Studio - ten je ke stažení úplně zdarma, tak kdyby vás koupě plotru lákala, můžete se zatím naučit připravit si obrázky k řezu.

Jako první jsem vyřezala dětské škrabošky, které jsme pak využili v mateřském centru.


A potom dekorace do oken - dešťové kapky a motýlky. S výřezy si můžete hrát jen tak, skládat, lepit, nebo je zavěsit na šňůrku jako duhovou dekoraci. Co jsme vyrobili my najdete v TOMHLE jarním článku.


A pak jsem se pustila do textilu. Prý každý, kdo má plotr zdobí trika a řeže hlavně nažehlovačky. Tak u mě to zatím platí, i když využití by se jistě našlo daleko víc! Jak jsem přenášela obrázek medvídka s pomocí plotru a textilní barvy si můžete přečíst ZDE.


A stejným způsobem jsme pak přenesli také obrázek balonu, který už je dozdobený také zbytky holografických nažehlovaček. Někteří z vás mi psali, proč si to děti nenakreslily na tričko rovnou - věřte i takové pokusy byly. Kreslíme na všechno, co se dá, ale přece jenom tak povedený obrázek je jeden z mnoha a zrovna byl na papíře...


Dětské obrázky mě baví a tohle mi přijde jako milý způsob, jak je uchovat ne jen na papíře, takže babičky, těšte se na Vánoce! D už má i svůj polštářek se želvou - ta je tak skvělá, že si ji asi udělám i na své těhotenské břicho :) Želva už je přenesená pomocí nažehlovčky a musím říct, že je to daleko jednodušší, než můj předchozí způsob.


A můj nejnovější výtvor jsou tyhle mimi nožičky na mém "fotícím" tričku. Každý měsíc budou zvěčněné na zvětšujícím se břichu...


* * * SOUTĚŽ * * *

A konečně k tomu co a jak si můžete až do neděle vysoutěžit. Hrát budeme o dětskou hračku vyrobenou podle předlohy našeho Kristiána. Robot se vším všudy vymazlený do všech detailů, vyřezaný z duhové holografické nažehlovačky v kombinaci s bílou - POZOR - ve tmě svítící nažehlovačkou! Uvnitř duté vlákno, takže ideální večer do postýlky. Náš K si ho každý večer při čtení pohádky poctivě "nabíjí" z lampičky, a když zhasneme, usínají spolu...


 Chcete mít doma stejného? Můžete ho vyhrát v soutěži s CUT blogem, kde najdete také podrobný návod na výrobu takové hračky. Soutěže se můžete zúčastnit na facebookové stránce CUT blogu, jestli se chcete zapojit, klikněte zde: SOUTĚŽ S CUT BLOGEM . Do komentáře tam stačí napsat, na co byste nažehlovací fólie nejraději použili vy. Soutěž běží do sobotní půlnoci, v něděli se losuje výherce, kterému v pondělí pošlu balíček s robotem.

Držím palce, plotrujte a mějte se rádi

Míša

Komentáře