4.4. - VŠUDE DOBŘE, VENKU NEJLÍP

První "mateřské" offline setkání máme za sebou, a protože bylo moc fajn, zvu vás hned za tepla na to druhé! V březnu jsme si povídaly s Martinou a Lelí o duševních onemocněních - jak je rozpoznat a jak je řešit a zdárně překonat (na krátký sestřih se můžete podívat na naší Facebookové stránce). Moc děkuju holkám za odvahu vystoupit veřejně s tak nelehkým tématem a vám, které jste se zúčastnily, za vaše dotazy a milé posezení po akci.

V dubnu téma znatelně odlehčíme a vezmeme vás na čerstvý vzduch - aspoň obrazně! Povídat si budeme s Alicí Jiráskovou z webu Jdeteven.cz a Justinou Danišovou, která stojí za projekty Svobodná hra a Učíme se venku. Čas od času se v médiích objeví titulky jako "Dnešní děti trpí nadváhou", "Děti se nehýbou", "Trávíme dětství za počítačem" apod.

Předprodej akce

 Justina s Alicí nám povědí, proč je dobré chodit ven, co nás tam čeká, co tam můžeme dělat, jak a co nás příroda může naučit a jak tam vlastně ty děti dostat! Pro zdravý vývoj dětí je to nezbytné, ale i pro nás dospěláky je pobyt venku, coby očista duše, více než přínosný.


Kdy: 4. dubna 19.00-21.00
Kde: TEREZA, vzdělávací centrum, z.ú., Haštalská 17, 110 00 Praha 1


Vstupenky můžete koupit přímo zde:


Aktuální informace o akci můžete sledovat ve Facebookové události.

Nebo ve skupině Mateřství jako cesta k sobě.

Těším se na vás

Míša