KONTAKT A MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE

Projekt "Hrajeme si jinak" začínal v roce 2011 jen jako facebooková stránka s aktivitami pro nejmenší děti, které byly snadno zrealizovatelné v domácím prostředí. V březnu 2016 jsem začala psát blog, fotit a o rok později zřídila Instagram.


 "Hrajeme si jinak" pro mě neznamená naši jinakost vůči většinové společnosti, ale individualitu každého z nás. Já i vy nebo vaši sousedi - každý žijeme své životy jinak, každý máme jiné potřeby. Inspirace je zde pro každého, berte, přetvořte a pošlete dál. Nenechte se svázat konvencemi a hrajte si klidně jinak. Na blogu se objevují kromě tipů na každodenní aktivity s dětmi také vztahová zamyšlení, témata svobodné výchovy, volného vzdělávání a života spjatého s přírodou.

V únoru 2018 překročil Facebookový profil hranici 5000 fanoušků a začaly mi chodit nabídky na spolupráci s nejrůznějšími firmami. Ráda bych vyhověla a zmínila vás všechny v některém z příspěvků, ale už z principu hlavní myšlenky blogu, totiž že "děti se dokáží zabavit i bez drahých, plastových a hlučných hraček", si myslím, že moji čtenáři nejsou vaše cílovka...



 
Blog vznikl jako nekomerční projekt a nikdy neměl ambici komerčním se stát. Ke spolupráci proto nenabízím svůj virtuální prostor, ale samu sebe. 

1) NABÍZÍM
  •  vytvořím obsah pro váš web a sociální sítě ve stylu, který znáte z "Hrajeme si jinak" - texty, fotky, videa - rádi s dětmi vyzkoušíme váš produkt/vaši službu a napíšeme recenzi, nebo natočíme video, které budete moci použít pro vlastní propagaci
  •  uspořádám workshop pro dospělé nebo kreativní dílnu pro děti - potřebujete program na akci pro rodiče s dětmi? Uspořádám tematickou kreativní dílnu. 
Cena se odvíjí od konkrétních požadavků a jejich časové náročnosti. Napište mi a domluvíme se na konkrétních podmínkách.

Pro čtenáře je tenhle krok také zárukou toho, že produkty, které se na blogu objeví, nejsou placená reklama, ale že je opravdu používáme, máme rádi a dáme za ně ruku do ohně.



2) HLEDÁM
  • Na dlouhodobou spolupráci hledám firmy, které se zabývají prodejem výtvarných potřeb a jiného kreativního materiálu.
  • Hledám sponzory na podporu mých dalších projektů - živé besedy s různými tématy pod souhrným názvem "Mateřství jako cesta k sobě" a chystané videorozhovory "Ze žlutého křesla". 
Oplátkou nabízím bannery na blogu a při živých akcích.
Pokud máte nápad na spolupráci, budu ráda, když se mi ozvete. 

 

KDO JSEM:

Mgr. Michaela Záleská
IČO: 76620026

Maminka tří dětí (2010, 2014, 2017), vystudovaná bohemistka s touhou pracovat s malými dětmi. Starám se o rodinu, píšu blog a ve volných chvílích dělám korektury a učím češtinu pro cizince (aktuálně jsem na mateřské dovolené). 

KONTAKT:

email: hrajemesijinak@seznam.cz
www.hrajemesijinak.cz
FB: Hrajeme si jinak
Instagram: Hrajeme_si_jinak


Těším se na každou novou zkušenost

Míša