VYZKOUŠEJTE PRÁZDNINOVÉ VENKOVNÍ HRY

Letos poprvé jsme vyzkoušeli venkovní prázdninové hry a docela jim propadli! Mám pro vás tip na tři, které nás zaujalz a kterých se účastníme.







 VÝLETY V PRAZE

V Praze se můžete s dětmi zapojit do Prázdninové skrýšovky, kterou organizuje báječné Divadlo Minor. Na první zastávce najdete mapu, do které pak na dalších (postupně odkrývaných) místech sbíráte nálepky. Skrýše se odtajňují na Minorovském Facebooku, tak tam nakoukněte.


VÝLETY PO CELÉ ČR

Protože s malým miminkem a náloží práce, kterou jsem si na sebe vymyslela, se nějak omezil čas na plánování výletů, byla jsem letos maximálně vděčná za to, že se na Déčku ztratily ovečky! Na jejich mapě najdete spoustu tipů na výlety po celé ČR a na každém místě navíc můžete hledat poklad - kód, pod kterým pak objevíte zatoulané ovečky v mobilní aplikaci. Ale děti by si vystačily i se samotnou nalezenou krabičkou - namalují obrázek, podepíší se a schovají ho pro další hledače. Ovečky jsou rozdělené na městské a outdoorové, takže každý si přijde na své!


 VÝLETY TAM, KDE JE VÁM MILO

Tuhle hru jsem objevila dneska a i díky ní sepisuji tyhle tipy. Je to taková jógová výzva pro děti - a protože naše děti jógu a cvičení rády, určitě to vyzkoušíme. Princip je jednoduchý - zacvičit 4 jógové pozice v krajině, do které se hodí - motýla na louce, žábu u vody atd... a vyfotit se u toho. Jestli chcete soutěžit, můžete pak fotky sdílet na sociální sítě, ale věřím, že i samotná cvičící výzva bude děti bavit. Najdete ji u Little Bubbles a začíná 1.8.


Máte tip na další inspirativní hry? Podělte se s námi v komentáři. Rádi se zapojíme i do té vaší!

Hezké léto,

Míša


Komentáře