6.2. - PROSÍM, SPINKEJ

Spánek dětí je veliké téma pro každou maminku. A proto mám velikou radost, že na další osobní setkání s vámi přijde největší odbornice na dětský spánek u nás! Je jí maminka dvou malých dětí, bývalá novinářka, která na mateřské vystudovala antropologii, aby se mohla věnovat tomu, co ji zajímá nejvíc - dětskému spánku - Lenka Medvecová Tinková!

Určitě už vás někdy napadly otázky jako - Kdy už bude spát celou noc? A neměla bych ho dát do jeho postýlky? Proč když odejdu tak pláče? Budu mít někdy čas na sebe? Jak to ostatní mámy dělají, že večer děti spí v osm hodin?
A taky věty jako - Vždyť i já se potřebuju vyspat! Udělám všechno, jen ať přestane křičet! Mohla jsem udělat tolik práce, nebo si pustit film a místo toho už dvě hodiny uspávám! To je zase večer!

Dětský spánek je pěkná věda! Proto ji také Lenka vystudovala. :) Ale pro nás, obyčejné mámy,
 to věda být nemusí. Někdy stačí jen pochopit ty správné principy a zacvaknout ty správné dílky celé mateřsko-rodičovsko-dětské skládačky do sebe. Přijďte si poslechnout Lenčin příběh a třeba vám pomůže najít cestu. Nic jiného totiž Lenka ani nenabízí. Neslibuje zázraky, neprodává kouzla. Vypráví příběhy o lásce a porozumění.


Na únorovém setkání nám Lenka poví svůj příběh o tom, jak a proč se dostala ke zkoumání dětského spánku. Bude prostor také na vaše dotazy. Miminka můžete vzít s sebou, u starších děti zvažte, jestli vydrží dvě hodiny v klidu poslouchat, buďme k sobě ohleduplní. A pokud se nemůžete dostavit osobně a téma vás zajímá, moc doporučuju knížku, kterou Lenka napsala - S láskou o dětském spánku.


A nebo knihu uspávaček pro děti - Pohádkopsaní pro klidné spaní, kde se dočtete i o tom, jak sestavit příběh na míru vašemu děťátku.

http://www.bonkido.cz/vstupenky/beseda-o-detskem-spanku/

Kdy: 6. února 19.00-21.00
Kde: Skautský institut, Staroměstské nám. 1/4, 110 00 Staré Město - Divadelní sál 
Vstupenky:  předprodej na www.bonkido.cz/vstupenky
Kapacita sálu je 40 osob.



 Těšíme se na vás!

Míša


Komentáře