PODZIMNÍ SOUTĚŽ

Připravili jsme si pro vás spolu s partnery, které znáte z našich stránek, 5 listopadových soutěžních dní. Na své si přijdou všichni - budete moct vyhrát něco pro kluky, něco pro holky, něco na tvoření i něco na čtení, všechno s krásným vzdělávacím a fantazijním přesahem přesně tak, jak to máme v hrajeme si jinak rádi. Jestli nás sledujete pravidelně, tak myslím, že se vám naše ceny budou líbit.

 

Pošta pro děti dobrodruhů - Timtom Haf

O co hrajeme: 1x předplatné Timtom Hafa na 3 měsíce

Kdy a kde soutěž proběhne: 13.-20. listopadu 2022 - Instagram Hrajeme si jinak

Detail produktů: www.timtomhaf.cz

Bonus: sleva 25 %  na tříměsíční předplatné pro všechny! Zadejte kód: HJ25LISTOPAD

Cestujeme rádi a s dětmi jezdíme do zahraničí od dob, kdy byly ještě v kočárku. Díky tomu od malička chápou, že na světě existují různé státy, kde žijí různí lidé s jinými zvyky a hlavně jinými jazyky! Jak se mluví tam a tam, jakou mají vlajku, jak je to daleko...? Když nás oslovil Timtom Haf s nabídkou spolupráce, kývla jsem moc ráda! Pejsek Timtom posílá dětem balíčky z různých zemí světa, které zrovna navštívil - a protože třeba do Indie nebo Mongolska se asi jen tak nepodíváme, tak tohle je skvělý způsob, jak danou zemi dětem přiblížit. Pejsek je vtipný a hravý, takže i obsah jeho pošty je takový - zasmějete se, něco vyrobíte a spoustu dozvíte.


 Karty Logico primo - Mutabene

O co hrajeme: 1x sada karet Jaro, Léto, Podzim, Zima (určeno na modrou destičku Logico Primo)

Kdy a kde soutěž proběhne: 14.-20. listopadu 2022 - Facebook Hrajeme si jinak

Detail produktů: Logico primo

Mutabene věnuje do soutěže 4 sady karet, které pokrývají témata z průběhu všech ročních období. Je nutné mít k nim modrou destičku Logico Primo (není součástí výhry). Tahle specilání série je vyrobená "naležato" - na rozdíl od ostatních Logico karet - děti tímto uspořádáním procvičují také koordinaci levé ruky.

 

Kreativní sady - Maped Creativ

O co hrajeme: 2x sada Velvet mosaics, 1x Dinos factory 1x Fabulous factory

Kdy a kde soutěž proběhne: 15.-20. listopadu 2022 - Instagram + Facebook Hrajeme si jinak

Detail produktů: Maped Creativ

Tyhle kreativní sady určitě potěší všechny zručné děti. Mandalky se polepují drobnými kolečky z pěnové hmoty a můžou sloužit jako výzdoba pokojíčku, nebo milý dárek třeba pro babičky. Spolu s mandalkami věnuje Maped do soutěže modelovací sady Dinosarus a Jednorožec - nejprve si děti sestaví dřevěnou kostru a tu pak obalí a nazdobí speciální modelovací hmotou, která vyschne a zpevní. Po zaschnutí pak mají vlastnoručně vyrobenou figurku na hraní.

 

 Podlahové puzzle - Postav si město 

O co hrajeme: 1x sleva 50 % na cokoliv z webu www.postavsimesto.cz a k tomu průvodce "Kam v Praze s dětmi, když prší"

Kdy a kde soutěž proběhne: 16.-20. listopadu 2022 Instagram Hrajeme si jinak

Detail produktů: www.postavsimesto.cz  www.rodinacestuje.cz

Bonus: sleva 10 % na puzzle Postav si město s kódem HRAJEMESIJINAK (Platné do konce srpna 2023)

Podlahové puzzle je skvělá zábava pro nejmenší děti. Tohle je ale jiné! Můžete si navolit svou vlastní kombinaci dílků a stavět s dětmi fantazijní světy, ve kterých ožijí lidičky, zvířátka, rozjedou se auta a lodě - u nás se pravidelně tohle město mění v dinopark! Stačí přidat své oblíbené figurky a fantazie může pracovat.

 Tak trochu jiný průvodce Prahou! Najdete v něm ověřené tipy od maminky 3 dětí - ale historické památky tu nehledejte. V knížce jsou tipy na muzea, kde jsou děti vítány, herny, dílny zkrátka vše, kde můžete strávit čas s dětmi, když se venku zrovna čerti žení. Protože Praha má krásná místa pro děti i pod střechou! My jsme spoustu míst vyzkoušeli už před tím, než jsem knížku četla, a musím s výběrem jen souhlasit. A díky www.rodinacestuje.cz jsme objevili i spoustu nových zajímavých prostor.


 Zábavné čtení - Katarina Fiala

O co hrajeme: 2x sada Ánin/Alexův deník + Záhada ukradených parfémů

Kdy a kde soutěž proběhne: 17.-20. listopadu 2022 - Instagram + Facebook Hrajeme si jinak

Detail produktů: Knihkupectví kosmas

Foto je pouze inlustrační - oblíbená dětská autorka knížek 1.A a 2.A vydává v těchto dnes zbrusu novou dětskou knížku ve formě deníku. Můžete se těšit na porovnání událostí z pohledu holčičky Áni a kluka Alexe. Kdo vám bude bližší a jak se jejich vnímání světa bude lišit? Dozvíte se v nové knížce! Spolu s deníkem pošle Katarina Fiala ještě svoji dětskou detektivku Záhada ukradených parfémů.

Tak sledujte příští týden naše sociální sítě, ať vám vybraná soutěž neunikne.


A jestli chcete podpořit české tvůrce a výrobce, Vánoce jsou tou správnou chvílí.


Míša



Komentáře