VYTVOŘTE SI SVOJI BUBLINU

Většinu našich čtenářek tvoří maminky malých dětí. Jasně, právě pro ně - pro vás - je taky blog určen. Sdílím tady zážitky z našeho rodinného života a věřím, že zde nacházíte inspiraci do vašich domácností. Díky dětem, díky blogu, díky ostatním maminkám a také díky dalším blogerkám jsem se setkala se spoustou zajímavých lidí a plním si své sny. Mít kolem sebe ty správné lidi je ta největší podpora, ať už děláte cokoliv. Pomůžou, poradí, povzbudí... A já jsem jim za každou pomoc, virtuální i skutečnou, moc vděčná.

Jestli jste taky jedna z mnoha maminek, které se po mateřské nebo při ní rozhodly změnit svou profesi, nebo jít na volnou nohu, mám tu pro vás jednu pozvánku. Přijďte si poslechnout, jak to zvládly jiné ženy, kde můžete hledat pomoc a podporu, pokud začínáte podnikat, nebo jak úspěšně zvládnout pohovor. Zvu vás na MAMAFEST! Pořádá ho moje zlatá podporovatelka a poradkyně Ivka, se kterou jste se mohli setkat třeba na našem společném Tvoření v trávě.

Na co se na Mamafestu můžete těšit?

Na festivalu vystoupí ženy, které i z mého blogu určitě znáte a které mám moc ráda! Naše milá
"houpací Gábi" bude vyprávět o značce Utukutu, která začínala jako Houpací prkno a dnes úspěšně prodává nejen u nás ale i v zahraničí a dostala se třeba na stránky Forbesu. Statečná máma "Jantarka" bude vyprávět o své zkušenosti se zákeřnou nemocí a o založení nadačního fondu S lehkou hlavou. Úspěšná blogerka Terezka neboli Madame Coquette se podělí o své začátky s profi rodinným focením.


A kdo ještě vystoupí?
Lucie Václavková poradí s nastavením podnikání, Miriam Vránová - zkušená PRistka, která radí ostatním ženám, jak vést a zakládat neziskovky, Zora Arazimová - založila neziskovou organizaci Genixa, kde pořádají workshopy na témata související s hledáním zaměstnání, Lucie Šálená si založila e-shop s hračkami Chytrá opička, Jana Hejnicová po mateřské nastoupila do start-upu Dodo a i ona chystá vlastní projekt pro mámy Mamarket a Petra Uharček - z jejího blogu Myhomestyle se postupně také vyčlenila část s e-shopem.

Celý program, informace o doprovodných akcích, tombole a zázemí najdete na stránce MAMAFESTU - ZDE.

Přijďte nasát atmosféru a popovídat si s inspirativními úspěšnými ženami, které jsou ale v mnohém úplně stejné jako vy - jsou to obyčejné mámy, kterým ze všeho nejvíc záleží na štěstí a spokojenosti svých dětí!

A ještě si neodpustím přidat pozvánku na první besedu z připravovaného cyklu - přijďte se sejít se mnou a mými hosty. Více informací a předprodej vstupenek ZDE.


Budu ráda, když se tam potkáme :)

Míša