INDIGOVÉ POHÁDKY K DOSTÁNÍ NA E-SHOPU

Když jsme dělali na našem Facebooku soutěž o knížku Indigových pohádek, přišlo neskutečné množství odpovědí - přesně 696 vás chtělo knížku získat. Já moc děkuju za váš zájem a vězte, že knížka, i moc mile namluvené CD jsou k dostání na e-shopu Indigové pohádky. A pro ty z vás, kdo knížku neznají, přikládám několik fotek a krátké představení.

Knížku koupíte ZDE


V knížce najdete 9 pohádek, které napsala Martina Mia Svobodová a které ilustrovalo 9 výtvarníků - každá pohádka je doprovázená jinou malířskou technikou a to dává knížce obrovský šmrnc. Baví mě v ní listovat a pozorovat krásné obrázky. Podrobný popis i listování a ukázky z knížky najdete na www.indigovepohadky.cz, tak vám ukážu jen naši videoupoutávku a pár fotek, abych vás navnadila :)













Indigové pohádky pomáhají dětem orientovat se v dnešní moderní a rychlé době, učí je, že ne vždycky dotanou to, co chtějí, ale že se o své štěstí můžou samy zasloužit, učí je, že někdy je fajn vybočit z řady a být jiný, učí je o přátelství a hodnotách, na které bychom ani v moderní době neměli zapomínat.

Míša


Komentáře

  1. Dobrý den, chtěla bych synovi objednat Indigové pohádky, ale nemohu se dostat na vaše stránky. Jsou zrušené? Dáte mi prosím odkaz, kde bych knihu mohla objednat? Děkuji, Lucka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za váš komentář :)